Träna hemma. Köp multigym online

Sporttema

Sporttema.se har alla sorters träningsredskap för motion i hem och på arbetsplats. Några av de mest populära varorna är allt från yogamattor, pilatesbollar, trappmaskiner och crosstrainers till spinningcyklar, multigym, slagsäckar, löpband och kosttillskott. Vid ett köp av de större maskinerna, så tillkommer ofta någon form av montering tillsammans med en bruksanvisning. Alla artiklar är tillverkade av hög kvalitet, även om produkterna i den högre priskategorin är i en klass för sig när det gäller hållbarhet och prestanda.

Sporttema erbjuder:

Nöjd kund garanti. Vi är övertygade att du blir nöjd med dina produkter från Sporttema. Inte 100 % nöjd inom 30 dagar kan du välja att Returnera produkten och får pengarna för den tillbaka.

Lägsta priset garanti. Sporttema har för avsikt att ha Sveriges lägsta priser på de produkter de erbjuder. Skulle ni ändå finna samma produkt till lägre pris någon annanstans inom två veckor från ditt köp så återbetalas 110 % av mellanskillnaden. Hittar du en produkt i annan Svensk butik till lägre pris så kontakta kundtjänst. Priset som jämförs är inklusive frakt och andra eventuella kostnader.

Multigym online billigt

Multigym på nätet
Vi rekommenderar
Om oss:

Via oss på Multigym.eu får du tips om prisvärda träningsprodukter för alla.

Vi är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi rekommenderar. Vår förhoppning är att du ska finna det du söker efter.